Свържете се с нас: support@greenhealthlab.bg

Безплатна доставка на поръчки над  100 лв

Eкстракт Левурда

Растението съдържа етерично масло – винилсулфид, дивинилсулфид, алпийска пиперацилинова киселина. Значителни количества витамин С (особено в листата) и високо активни фитонциди със силни бактерицидни и фунгицидни свойства са важни състави на билката.

Спомага за понижаване на кръвното налягане и блокира образуването на холестеринови плаки. Препоръчва се при авитаминоза, атеросклероза и хипертония. Екстракт от билката оказва потискащо действие върху развитието на едни от най-честите причинители на стомашно-чревните инфекции. Притежава силно фитоцидно действие – убива причинителите на различни инфекционни заболявания (стрептококи, стафилококи, причинители на грипа, на дизентерията и др.). Дивият чесън има благоприятен ефект върху стомашно-чревната система. Той е много подходящ за остри и хронични заболявания, както и за запек. Билката е полезна при  стомашни киселини (рефлуксни киселини), безсъние и високо кръвно налягане.

Помага за понижаване на кръвното налягане и блокира образуването на плаки от холестерол. Препоръчва се при авитаминози, атеросклероза и хипертония. Екстрактът от билките има потискащ ефект върху развитието на някои от най-честите причини за стомашно-чревни инфекции. Той има силен фитоциден ефект – убива причинителите на различни инфекциозни заболявания (стрептококи, стафилококи, грип, дизентерия и др.). Дивият чесън има благоприятен ефект върху стомашно-чревната система. Той е много подходящ за остри и хронични заболявания, както и за запек. Билката има ползи при стомашно-предизвиканата киселини (рефлуксни киселини), безсъние и високо кръвно налягане, намалява оплакванията, причинени от атеросклероза.

Споделете
ЗА GREEN HEALTH LAB

Серия хранителни добавки, произведени от Релина ЕООД.
Употребата на билките с лечебна цел е не само традиция. Те са богати на ценни химични съединения, включително витамини и микроелементи. Приложението им в помощ на конвенционалнaтa медицина се базира на сериозни проучвания на състава и лечебните им качества.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Релина ЕООД
  • ул. Паисий Хилендарски 4А, 2200 Сливница, България
  • +359 897 86 82 91
  • +359 897 86 26 71
  • support@greendermalab.bg