Свържете се с нас: support@greenhealthlab.bg

Безплатна доставка на поръчки над  100 лв

Екстракт Червена детелина

Червената детелина съдържа изофлавони – даидзеин, генистеин, формононетин, биоханин А и формононетин (биоханин В). Изофлавоните в Червената детелина предизвикват естроген-подобни ефекти в организма. Това е в основата на прилагането на билката и нейните екстракти за намаляване на симптомите на менопаузата – горещи вълни, изпотяване, регулиране на теглото и костната плътност. Изследвания потвърждават, че използването на билката спомага за намаляване на риска от развитие на остеопороза. Изофлавоните в Червената детелина са „причина“ за поддържане на HDL (добрия) холестерол при жени преди и след менопауза.

Билката съдържа също калций, хром, магнезий, ниацин, фосфор, калий, тиамин и витамин С, което я прави успешно приложима при различни физиологични състояния.

Билката се използва за облекчаване на симптомите при менопуза, циклични болки в гърдите или болезненост (масталгия).

menopauza
Споделете
ЗА GREEN HEALTH LAB

Серия хранителни добавки, произведени от Релина ЕООД.
Употребата на билките с лечебна цел е не само традиция. Те са богати на ценни химични съединения, включително витамини и микроелементи. Приложението им в помощ на конвенционалнaтa медицина се базира на сериозни проучвания на състава и лечебните им качества.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Релина ЕООД
  • ул. Паисий Хилендарски 4А, 2200 Сливница, България
  • +359 89 786 8298
  • +359 89 781 1846
  • support@greendermalab.bg

© Релина ЕООД | Всички права запазени