Свържете се с нас: support@greenhealthlab.bg

Безплатна доставка на поръчки над  100 лв

Екстракт Репей корен

Като детоксикиращ и пречистващ агент, коренът от репей е отличен източник на несъдържащи скорбяла полизахариди, включително инсулин и слуз. Тези съставки помагат на храносмилането и почистват организма от токсини. Те също действат като леки лаксативи и спомагат за облекчаване на запек.

Репеят съдържа инулин, протеини, полизахариди, органични киселини, фитостероли, танини, мазнини, гликозиди, соли на калций и магнезий, флавоноиди, сапонини, желязо, витамини А, В1, В2, В6 и С. Коренът съдържа химикали, наречени полиацетилени. Тези компоненти са причина за противовъзпалителни и противогъбични свойства.

Прилаган във фармацевтичната област, коренът от репей съдържа основни аминокиселини с високи нива, особено такива, които имат специални фармакологични ефекти. Разберете повече за нашите хранителни добавки, който произвеждаме съдържащи в себе си природните сили на тази билка.

Споделете
ЗА GREEN HEALTH LAB

Серия хранителни добавки, произведени от Релина ЕООД.
Употребата на билките с лечебна цел е не само традиция. Те са богати на ценни химични съединения, включително витамини и микроелементи. Приложението им в помощ на конвенционалнaтa медицина се базира на сериозни проучвания на състава и лечебните им качества.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Релина ЕООД
  • ул. Паисий Хилендарски 4А, 2200 Сливница, България
  • +359 89 786 8298
  • +359 89 781 1846
  • support@greendermalab.bg