Свържете се с нас: support@greenhealthlab.bg

Безплатна доставка на поръчки над  100 лв

Екстракт Маточина

Маточината съдържа етерично масло – цитрал, цитронелол, гераниол, линалол и др. Седативното действие се дължи на цитрала. Освен това билката съдържа тритерпени, включително олеанолова киселина и урсолови киселини, 5% танини и захарно нишесте. Естествените етерични масла, получени от различни части на растенията, са ефективни активни антимикробни средства.

Основните съставки на билката – кафеена киселина, евгенол, хлорогенова киселина и P-кумарова киселина,  увеличават съдържанието на храносмилателни сокове и по този начин подобряват функционирането на храносмилателната система.

Билката успокоява нервната система, има спазмолитично (спазмолитично), болкоуспокояващо и противовъзпалително действие. Използва се за лечение на различни нервни разстройства – невроза, неврастения, сърдечна невроза, мигрена, нарушения на храносмилането с неврогенен произход, лечение на високо кръвно налягане.

Съдържа етерично масло, в състава на което влизат цитрал, цитронелол, гераниол, линалол и др. Седативното действие се дължи на цитрала. Освен това в билката се съдържат тритерпеновите урзолова и олеанолова киселина, 5% дъбилни вещества и захарта стахиоза. Естествените етерични масла, които съдържа Маточина, получени от различни части на растенията, са ефективни активни антимикробни средства.

Основните съставки на лимон-балсама в тези категории са: кофеинова киселина, еугенол, хлорогенна киселина и p-кумаринова киселина, които повишават съдържанието на храносмилателни сокове и по този начин подобряват функционирането на храносмилателната система.

Маточината успокоява нервната система, има спазмо-литично (антиспастично), болкоуспокояващо и противовъзпалително действие. Използува се за лечение на различни нервни нарушения — неврози, неврастении, сърдечни неврози, мигрена, смилателни нарушения от неврогенен произход,  лечение на високо артериално налягане.

ЗА GREEN HEALTH LAB

Серия хранителни добавки, произведени от Релина ЕООД.
Употребата на билките с лечебна цел е не само традиция. Те са богати на ценни химични съединения, включително витамини и микроелементи. Приложението им в помощ на конвенционалнaтa медицина се базира на сериозни проучвания на състава и лечебните им качества.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Релина ЕООД
  • ул. Паисий Хилендарски 4А, 2200 Сливница, България
  • +359 897 86 82 91
  • +359 897 86 26 71
  • support@greendermalab.bg