Свържете се с нас: support@greenhealthlab.bg

Безплатна доставка на поръчки над  100 лв

Екстракт Маточина

Маточината съдържа етерично масло – цитрал, цитронелол, гераниол, линалол и др. Седативното действие се дължи на цитрала. Освен това билката съдържа тритерпени, включително олеанолова киселина и урсолови киселини, 5% танини и захарно нишесте. Естествените етерични масла, получени от различни части на растенията, са ефективни активни антимикробни средства.

Основните съставки на билката – кафеена киселина, евгенол, хлорогенова киселина и P-кумарова киселина,  увеличават съдържанието на храносмилателни сокове, по този начин подобряват функционирането на храносмилателната система и спомагат за прочистване от паразити.

Билката успокоява нервната система, има спазмолитично (спазмолитично), болкоуспокояващо и противовъзпалително действие. Използва се за лечение на различни нервни разстройства – невроза, неврастения, сърдечна невроза, мигрена, нарушения на храносмилането с неврогенен произход, лечение на високо кръвно налягане.

Съдържа етерично масло, в състава на което влизат цитрал, цитронелол, гераниол, линалол и др. Седативното действие се дължи на цитрала. Освен това в билката се съдържат тритерпеновите урзолова и олеанолова киселина, 5% дъбилни вещества и захарта стахиоза. Естествените етерични масла, които съдържа Маточина, получени от различни части на растенията, са ефективни активни антимикробни средства.

Основните съставки на лимон-балсама в тези категории са: кофеинова киселина, еугенол, хлорогенна киселина и p-кумаринова киселина, които повишават съдържанието на храносмилателни сокове и по този начин подобряват функционирането на храносмилателната система. 

Маточината успокоява нервната система, има спазмо-литично (антиспастично), болкоуспокояващо и противовъзпалително действие. Използува се за лечение на различни нервни нарушения — неврози, неврастении, сърдечни неврози, мигрена, смилателни нарушения от неврогенен произход,  при лечение на високо артериално налягане (високо кръвно).

Споделете
ЗА GREEN HEALTH LAB

Серия хранителни добавки, произведени от Релина ЕООД.
Употребата на билките с лечебна цел е не само традиция. Те са богати на ценни химични съединения, включително витамини и микроелементи. Приложението им в помощ на конвенционалнaтa медицина се базира на сериозни проучвания на състава и лечебните им качества.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Релина ЕООД
  • ул. Паисий Хилендарски 4А, 2200 Сливница, България
  • +359 89 786 8298
  • +359 89 781 1846
  • support@greendermalab.bg

© Релина ЕООД | Всички права запазени